Üzletpolitikánk három alapelve a minőség és a versenyképes árkialakítás mellett a szállítási megbízhatóság, amely nagyban hozzájárul a jó kereskedelmi kapcsolat és a bizalom kialakulásához, valamint további megerősítéséhez, állandó és új üzleti partnereink megelégedésére.

Vevőközpontúak vagyunk: Sikerünk titka vevőink eredményes működésében rejlik. Ezért mindent megteszünk, hogy megértsük gondolkodásukat, üzletmenetüket, hogy szolgáltatásainkat ennek megfelelően alakítsuk ki. Az év valamennyi napján ennek szellemében dolgozunk.

Elkötelezettek vagyunk a fejlődés iránt: Folyamatosan képezzük magunkat, mind egyénileg, mind csoportosan Hiszünk abban, hogy ez mindannyiunkat állandó megújulásra ösztönöz.

Becsület és őszinteség jellemez minket: Elkötelezettek vagyunk egymással és partnereinkkel szemben. Mindenekelőtt fontos célunk a kölcsönös üzleti haszon, üzletfeleinket egyenrangú partnerként kezeljük és felelősséget vállalunk üzleti döntéseinkért.

Hiszünk az egyenrangúságban: Társaságunk minden egyes munkavállalójára a szervezet fontos és nélkülözhetetlen szereplőjeként, munkatársaként tekint. Munkatársainkat a szakmai tudásuk és az értékrendjük alapján választjuk, mert tudjuk, hogy mindannyian mások vagyunk, de mind ugyanazért dolgozunk: vevőink elégedettségéért.